Hoidot ja hinnat

Jalkahoitoon sisältyy aina aluksi jalkojen kylvetys ja lopuksi jalkojen rasvaus. Tarvittaessa jalkavoiteena käytetään iho-ongelman mukaista erikoisvoidetta, kuten kovettuma- tai halkeamavoidetta.

Perusjalkahoito

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, jalkojen ihon perushoitona sarveistumien, kovettumien, pienten känsien ja halkeamien hoito, kynsien perushoitona lyhennys, ohennus ja viilaus ja lopuksi jalkavoide ja jalkahieronta. Hoitoaika 45 minuuttia.

Hinta 55,00 €

Hinta 60,00 € 1.1.2024 alkaen


Vaativa jalkahoito

Hoitoon sisältyy perusjalkahoito, jota täydennetään tarpeen mukaisilla ihon ja kynsien tehohoidoilla. Jalkahoito soveltuu asiakkaalle, joka haluaa kynsien lakkauksen tai jolla on vaativaa hoitoa tarvitsevia jalkaongelmia, kuten laajoja kovettumia, kipeitä känsiä, ihohalkeamia taikka sisäänkasvavia, paksuuntuneita tai sienikynnen vaurioittamia kynsiä. Hoitoaika on max. 1 tunti.

Hinta 60,00 €

Hinta 65,00 € 1.1.2024 alkaen


Hemmottelupaketti

Hemmotteluhoitona on saatavissa perusjalkahoidon päälle rakennettuja erikoishoitoja, joihin voi sisältyä mm. ihon kuorinta, lämmittävä parafiini jalkanaamio, pidennetty jalkahieronta tai erikoishoitotuotteita. Hemmotteluhoidon sisältö sovitaan asiakkaan kanssa erikseen. Hoitoaika alkaen yksi tunti.

Hinta alkaen 65,00 €

Hinta alkaen 70,00 € 1.1.2024 alkaen

Jalkahoito vyöhyketerapeuttisella jalkahieronnalla

Hoito aloitetaan rentouttavalla jalkakylvyllä, jonka jälkeen hoidetaan jalat normaalein ottein ja menetelmin. Siistitään kynnet ja poistetaan mahdolliset kovettumat. Jaloille tehdään lämmittävät alkumuokkaukset polvista jalkateriin. Hoidon aikana käsitellään jalkaterän heijastepisteitä hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Hoito tuntuu miellyttävältä sekä rentouttavalta vaikka jalkapohjassa voi olla erityisen aristavia heijastepisteitä.

Hoidon vaikutuksia ovat mm. rentoutuminen, verenkierron sekä aineenvaihdunnan vilkastuminen.

Hinta 86,00 € / 90 min

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta

Vyöhyketerapia aloitetaan jalkojen kylvettelyllä, jonka jälkeen tehdään alkumuokkaukset polvesta varpaisiin, avaten kehon vyöhykkeet. Jalkapohjista käydään yksitellen läpi elimistön vyöhykepisteet, jolloin saadaan poistetuksi elimistöstä kudosainekertymiä. Tämä on vanha lääkkeetön hoitomuoto, josta on ollut apua esim. migreenin, aineenvaihdunnan häiriöiden, ihottumien ja ruoka-aineallergioiden hoidoissa ym. Lopuksi tehdään loppumuokkaukset. Kesto 45 min.

Hinta 45,00 €

Hinta 48,00 € 1.1.2024 alkaen


Diabeetikon jalkahoito

Diabeetikon jalkojenhoito on kattava hoito jossa tutkitaan iho, kynnet, verenkierto, tuntopuutokset, nivelten liikkuvuudet. Vähintään kerran vuodessa tulisi diabeetikon käydä jalkahoidossa tarkistuttamassa jalat. Jalkojen riskiluokitus arviointi kertoo kuinka usein jatkossa tulee käydä jalkahoidossa ja riittääkö siihen lyhyempi aika ja terveydenhoidollinen 60min jalkahoito. Riskiluokitus suositukset perustuvat virallisiin Käypä hoito suosituksiin. Diabeetikon jalkahoito sisältää riskiluokitusarvioinnin.

Diabeetikon jalkojen kliininen hoito sisältää ihon ja kynsien turvallisen hoidon ammattilaisen työvälineillä. Hoidon aikana kylvetellään jalat, poistetaan mahdolliset kovettumat, lyhennetään ja siistitään kynnet, lopuksi tehdään jalkojen rasvaushieronta sääristä- jalkaterään. Diabeetikon jalkojenhoitoon kuuluvat myös sukkien ja kenkien tarkistaminen, joten tulethan hoitoon niillä kengillä joita yleensä käytät. Mukaan saat sinun jaloillesi sopivat kotihoito-ohjeet, joihin kuuluu myös yksilölliset jumppaohjeet.

Hinta 85,00 € / 75 min

UUTTA! Syylän koagulointihoito

Syylä on papilloomaviruksen aiheuttama hyvänlaatuinen verisuonittunut kasvain. Syylän tunnistaa ja erottaa känsästä, että se on kipeä reunoista puristaessa, kun taas känsä on kivulias sitä painettaessa. Syyläkudos on kukkakaalimainen ja siinä on usein mustia pisteitä, jotka ovat katkenneita verisuonien päitä. Koska syylä on viruksen aiheuttamia siihen ei ole varsinaista lääkehoitoa. Toiset kokevat apteekin käsikauppalääkkeiden auttaneen syylään, mutta läheskään kaikki eivät saa hoidoilla tuloksia. Syylä voi myös parantua itsestään.

Suurin osa syylistä hävitetään jalkahoitolassa koaguloimalla. Osaa joudutaan hoitamaan useampia kertoja ja yleensä mitä iäkkäämpi asiakas sitä hankalampi syylä on hävittää. Lapsilla riittää yleensä aina yksi käsittely.

Koagulointi on tullut syylän poistoon jäädäkseen, sen tehokkuus ja helppous on sekä syylää sairastavalle että hoitajalle ehdoton ammatillinen tae.

Hoidon alussa syylän pinnalta ja sen ympäristöstä poistetaan mahdollinen kovettuma ja kuollut iho solukko. Syylän pinta puudutetaan pintapuudute aineella.

Hoito Take Away- laitteella kestään muutamia sekunteja, syylä viruksen valkuaisaine jähmettyy eli kuumenee niin kuumaksi ettei se voi enää jakautua. Syylä ei häviä hetkessä vaan muutaman kuukauden kuluessa. Tarvittaessa hoito uusitaan.

Ota yhteyttä jos syylä tai syylät ovat kiusanasi. Lapsille hoito on yhtä tehokas kuin aikuisille.

Hinta 35,00 € / 15min
Hinta jalkahoidon yhteydessä 25,00€ / 15 min

Syylän hoidon eteneminen kuvina:

UUTTA! Sisäänkasvaneen kynnen titaanioikaisuhoito

Tunnistatko oireet: paineen tunnetta kynsivallissa, pistävää kipuilua kävellessä, tykyttävä tunne ja jopa punertavuutta, joka voi johtua tulehduksesta?

Sisäänkasvanut kynsi on hyvin yleinen vaiva jonka syitä on monia: virheellinen varpaiden asento, väärin leikattu kynsi, ahtaat jalkineet, trauma jne. Jotta kynnen oikaisuhoito auttaa, tulisi myös aiheuttaja hoitaa pois. Kynnen oikaisuhoito kestää noin vuoden. Eli niin kauan, kun saadaan kasvatettua kynsi uudelleen oikeaan malliin.

Hoidon aluksi kynsi käsitellään, siitä voidaan poistaa huonoa, vaurioitunutta kynnen osaa pois. Mikäli kynsivalli on tulehtunut, hoidetaan tulehdus ensin pois. Titaanilanka kiinnitetään kynnen pintaan valokovetteisella liimalla. Toimenpide on kivuton. Titaanilankaa kiristetään/ siirretään / uusitaan 1-3 kk välein, riippuen kynnen kasvu vauhdista. Kynsien kasvaminen on jokaisella yksilöllinen.

Oikaisu on leikkaushoitoa lempeämpi hoitokeino sisäänkasvaneen kynnen hoitoon ja suosittelenkin sitä aina ensimmäisenä vaihtoehtona korvaamaan leikkaushoidot kuten kiilaekskision ja fenolisaation.

Hinta 40,00 € / kynsi
Hinta jalkahoidon yhteydessä 30,00 € / kynsi

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoidon vaiheita kuvina:

Jalkahoito kotikäyntinä

Asiakkaan omassa kodissa tehtävä jalkahoito.

Hoitoon sisältyy asiakkaan tarpeen mukaan jalkakylpy, jalkojen ihon perushoitona sarveistumien, kovettumien, pienten känsien ja halkeamien hoito, kynsien perushoitona lyhennys, ohennus ja viilaus ja lopuksi jalkavoide ja jalkahieronta.

Hoitoaika 45 minuuttia.

Hinta 60,00 €

Huom! Yli 10 kilometrin matkalta veloitamme kilometrikorvauksen 0,43 € / km.

Yksittäis- ja sarjahoidot

Yksittäisiä hoitotoimenpiteitä ovat mm. varpaankynsien leikkaus, kovettuman tai känsän poisto, ihohalkeaman hoito tai sienikynnen erityishoito. Vaikeita tai sarjahoitona tehtäviä kynsi- ja iho-ongelmia varten laaditaan erillinen hoitosuunnitelma.

Yksittäis- ja sarjahoidoissa hoitoajat ja hinnat määräytyvät tapauskohtaisesti.
Minimiveloitus 25,00 €